Kama Sutra ilustrata, de Anne Johnson

Kama Sutra ilustrata

de Anne Johnson

Kama Sutra ilustrata

Titlu:

Kama Sutra ilustrata

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Pro

Autor: Anne Johnson

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 2003

129,00 RON
Vezi carte

Originile lucrării Kama Sutra se regăsesc în urmă cu două mii de ani în orașul sacru Benares de pe Gange. Scrisă de înțeleptul hindus Vatsyayana, Kama Sutra reprezintă mai mult decât o colecție de poziții sexuale. Mai curând se constituie într-un compendiu de reguli privind traiul într-o societate civilizată și bine organizată.

Acest ghid intim al relațiilor cuprinde reguli privind felul cum se face curte unei femei și căsătoria, adaptarea la viața conjugală, precum și privind păstrarea dragostei și a varietății în cadrul căsniciei. De la ritualuri și tradiții, la viața unei soții și actele de amor propriu-zise, fiecare subiect abordat este frumos ilustrat.

Kama Sutra Ilustrată oferă cititorului modern prilejul de a urmări pasaje alese din textul original, așa cum au fost traduse de Sir Richard Burton în secolul al XIX-lea, însoțite de interpretări moderne ale semnificațiilor textului original.

Scriitoare cu experiență, Anne Johnson este autoarea unui număr de cărți care tratează relațiile sexuale, printre care The Art of Tantric Sex (Hamlyn, 1998). Autoarea locuiește la Londra. Sir Richard Burton a fost un explorator și un scriitor pe care fascinația pentru cultura și limbile Orientului l-au determinat să traducă, în 1883, Kama Sutra. El a fost membru fondator al Societății Kama Shastra, sub egida căreia a fost publicată pentru prima oară această lucrare.

Anne Johnson - Kama Sutra ilustrată.

Format mare, cartonată, bogat ilustrată.

Recenzii

Cartea “Kama Sutra ilustrata” de Anne Johnson a apărut la editura Pro în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare impecabilă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2024 Anticariat.org
Powered by webgraphic.ro